PRIVEFEESTEN

Heb je een privefeest en wil je die uitbundig vieren? Dit is toch een speciale dag en dit zou je moeten vieren met een toffe DJ, een goede zanger, artiest of een spetterende band.

DJ voor je Privefeest


Lekker uit je dak gaan op stampende beats van een DJ tijdens je privefeest? Boek dan Dj Glenn voor de verjaardag van je leven.


Wat voor DJ op mijn privefeest ?

Dit is natuurlijk een hele belangrijke vraag maar tegelijkertijd ook helemaal afhankelijk van je eigen smaak en die van je gasten. Een veilige keuze is natuurlijk een allround DJ of een feest DJ. Dit soort DJ’s hebben een heel breed en groot repertoire en draaien de bekende hits van toen en nu.

Ga je meer voor een House-DJ of een R&B-DJ, dan wordt er meer gericht repertoire gedraait. Dit hoeft natuurlijk niet iedereen zijn smaak te zijn dus moet je, je wel bewust zijn van de smaak van je gasten. Het is natuurlijk jouw verjaardag feestje maar je wilt wel dat je gasten het ook naar hun zin hebben. Dit geld overigens niet alleen voor DJ’s maar ook voor bands, en dat lichten we hieronder verder toe.

Band voor uw feest .


Iets meer te besteden op je verjaardagparty? Of vier je een mijlpaal zoals je 30e, 40e of 50e verjaardag feest? Dan is een coverband  helemaal te gek en ook de juiste keuze. Natuurlijk is een DJ gaaf en leuk, maar een band heeft toch wat meer leven en zorgt ook voor meer interactie met het publiek.


Wat voor band boek ik?


De keuze van een band hangt natuurlijk, net als bij een DJ, totaal af van je eigen smaak en natuurlijk van de smaak van je gasten op je verjaardagsfeest. Het zou niet leuk zijn als jij de enige bent die de muziek op jouw feest goed vind, ook al is het jouw verjaardagsfeestje. Tevreden vrienden en gasten die nog lange tijd over je verjaardagsfeest praten is ook wat waard.

Een coverband of feestband is vaak de beste keuze en geschikt voor bijna elke verjaardag met gasten van alle leeftijden. Deze bands beschikken over een heel breed repertoire en kunnen heel snel schakelen als er verzoekjes zijn vanuit het publiek.

Tributeband voor uw feest


Een tributeband is een hele aparte en gewaagde keuze maar kan wel heel leuk zijn. Het is dan eigenlijk een soort concert van jouw favoriete artiest of band voor een geselecteerd publiek. En dat is op zichzelf al een mooi cadeau voor je verjaardagsfeest.

Stel je voor dat de Rolling Stones, Queen of Abba op je feest spelen, dat is toch echt helemaal te gek! Je eigen privé-concert van een vette tributeband op uw feest .


Artiest op uw feest .


Mocht je voor een DJ gaan, of zelfs in combinatie met een band, en wil je toch wat extra entertainment erbij. Dan is een bekende artiest, zanger of zangeres ook heel erg verrassend voor je gasten op je feest. Deze kan dan één of twee setjes live-entertainment brengen terwijl de DJ de rest van de avond laat spetteren.


Combinatie DJ en band


Een leuke combinatie is bijvoorbeeld een coverband met een zanger of zangeres. De coverband zal meer de internationale en moderne liedjes spelen terwijl dan de zanger of zangeres het  feest-repertoire brengt. Onze ervaring leert dat dit een gouden combinatie is, echt voor ieder wat wils!


Dj en artiest of zanger(es)


Natuurlijk is voor een milder budget een DJ met zanger(es) of artiest een uitstekende keuze en zal ook deze combinatie gegarandeerd zorgen voor een succesvol en mooi feest.

Je ziet dat de keuze en de mogelijkheden oneindig zijn. Neem gewoon contact met ons op en wij adviseren je wat het beste is voor jouw feest.