ARTIESTEN OF ENTERTAINMENT BOEKEN, DOE JE BIJ HG EVENTS     Alles om een geslaagde dag te maken van jouw evenement  HG EVENTS is een artiestenbureau en evenementenbureau met jarenlange ervaring. Organiseer je een evenement, concert, festival, privé- of bedrijfsfeest, dan zijn wij de juiste artistieke partner.  Als je op zoek bent naar een artiest of band, bieden wij je een keuze uit een uitgebreid aanbod van Belgische en internationale namen. Maar ook voor alle animatie, mobiele bands, workshops, presentatoren, straat- en kinderanimatie kan je bij ons terecht. We werken steeds een voorstel uit op maat voor ieders budget.  Voor specifieke vragen, waarop je niet direct een antwoord vindt in ons aanbod, denken en zoeken we graag met je mee. Maatwerk is één van onze specialiteiten.  Ook op al je logistieke en technische vragen, bieden wij een antwoord. Voor o.a. licht & geluid, fotografie ,  limousineservice , decoratie en audiovisuele materialen, werken we samen met kwalitatieve partners.  Kortom, we hebben alles om er een geslaagde dag van te maken.

MO'REEN

.

De warme Soul zangeres Mo’reen is geboren als Maureen Alberg in Suriname (Zuid-Amerika).

Mo’reen groeide op in Amsterdam en begon op jonge leeftijd haar 

“muzikale reis”.

Als danseres aan de Amsterdamse ballet academie maakte zij kennis met het podium en leerde om zang met dans te combineren.

Vanaf die tijd deelde zij het podium met diverse artiesten zoals:

Danny de Munck, André van Duin, Ryan Paris, Piet Veerman, Boney M, en vele anderen.

Tijdens de tienerjaren kwam de passie voor zingen steeds meer op de voorgrond te staan.

Zij verhuisde in 1993 naar België en kwam terecht bij het muzikaal brein van Bart Peeters en “The Radios”. Samen tourden zij in binnen en buitenland, van België, Nederland tot Orlando USA, en Dakar Senegal….. 

Na deze overweldigende periode, werkte Mo’reen samen met de spraakmakende producers van o.a. Bonzai Records en Sterman & Cook, bekend van “Two Unlimited” aan de nieuwe Dance formatie “Power Process” (later C-12).

Met het nummer “I’m gonna be your Fantasy” haalden zij de Belgische ‘Top 50’

Mo’reen werkte als freelance zangeres samen met o.a.

Jean Bosco Safari, Danny Wuyts en vele andere Vlaamse artiesten.

Als zangeres van het succesvolle showorkest “The Heverband” tourt Mo’reen door Nederland en België en werkte ze samen met een groot scala van artiesten waaronder:

Johnny Logan, Lee Towers, Sandra Kim, Kate Ryan, The Gibson Brothers, Rob de Nijs, Boney M, Vader Abraham, Paul Michiels, Eric Baranyanca, Xander de Buisonjé, Umberto Tozzi, Laura Lynn en vele anderen….

Na een lange muzikale break vond Mo’reen het weer de hoogste tijd voor een nieuwe cd re-lease!!!

In de studio gaat Mo’reen aan de slag  met verschillende top-producers en songwriters, waaronder Phil Sterman ( 2 unlimited, Laura Lynn,…) Jim Nijs (Sammy Moore) en de producers van Mutaze waaronder Frans van Aken en Eddie Conard.

De cd’s worden een combinatie van SoulPop-covers maar ook een full cd met original soulfull songs zijn in de maak….

 

Kortom,…. Mo’reen is back!


Copyright 2020 - 2021 HG EVENTS  © Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren