U wenst een limousine te huren voor een speciale gelegenheid?
Stijlvol en betaalbaar
Een limousine huren kan bij HG EVENTS
Voor een zeer gunstige prijs.


Bezorg uzelf en uw gasten een onvergetelijke ervaring.
Laat u in stijl vervoeren in één van onze luxueuze limousines door één van onze professionele chauffeurs.
Alle limousines bieden een plaats voor 8 personen .

Elke bestemming, bereikbaar met een limousine, is mogelijk.

Ons limousine wagenpark bestaat momenteel uit 6 exclusieve wagens.

We reizen met u in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Brussel. Kortom in heel België .

Wij garanderen u de scherpste prijs. Bovendien krijgt u nu één fles cava GRATIS bij de huur van een limousine.

LINCOLD GOLD

De Lincoln Gold is de gouden editie van de stijlvolle Lincoln limousine met een lederen interieur in beige en voorzien van alle luxe. Er zijn ook led-lichtjes in afwisselende kleuren, plus een ingebouwde spiegel met een led-sterrenhemel.
Deze limousine is ook voorzien van een LCD scherm om je favoriete videoclips te bekijken.

CHRYSLER 300 C

De elegante Chrysler 300C is volledig in stijlvol wit uitgevoerd met een lederen interieur in grijs en alle luxe voor een aangename rit. Ook deze limousine heeft led-lichtjes in afwisselende kleuren en een prachtige sterrenhemel. Verder biedt de luxewagen een LCD-scherm om de videoclips van je favoriete artiesten te bekijken!


LINCOLD WHITE WAVE

De Lincold White Wave beschikt over een Lederen grijs interieur. + led lichten in afwisselende kleuren + een sterrenspiegel met ingebouwde led verlichting. Wij voorzien een usb stick met alle soorten muziek op. Maar je kan ook zelf je cd of usb stick meebrengen. De ideale trouwwagen.


Wij bieden de allerbeste service en kwaliteit als je een limousine, Cadillac, Gold lincoln, Pink Lincoln of luxe wagen wilt huren. De prachtige Fleetwood en DeVille Cadillacs of de Gold en Pink Lincolns … onze privéchauffeur rijdt je rond in een luxewagen met alle comfort, terwijl jij en je gasten genieten van een glaasje cava.

Maar onze service gaat nog verder. Het interieur van onze limo’s passen wij volledig aan jouw persoonlijke smaak aan, met foto's, bloemen, slingers of eigen decoratie, alles is mogelijk. Ook voorzien we met veel plezier je favoriete muziek om naar te luisteren tijdens de rit. Laat ons dat dan op voorhand weten of breng CD(‘s) of een USB-stick mee. Wij willen dat je 100% tevreden bent!
Wens je een Limousine, Cadillac, Gold Lincoln, Pink Lincoln of een luxe wagen te huren, neem dan zeker contact op met ons .CADDILAC FLEETWOOD

Ook de witte editie van de klassieke Cadillac Fleetwood kun je bij ons huren. Met een stijlvol grijs lederen interieur en allerlei luxe, plus een LCD-scherm en led-lichtjes om zelf in te stellen in een kleur naar keuze

PINK LINCOLD TOWCAR

Onze Pink Lincoln Towncar is volledig in roze met een grijs lederen interieur. Natuurlijk is ook deze limo van alle luxe voorzien, met een LCD-scherm, een led-wolkenplafond én led-lichtjes die je zelf kunt instellen in een kleur naar keuze of kleuren die afwisselen.

CADDILAC ELDORADO CABRIOLET

Een oldtimer of ceremoniewagen huren als trouwauto voor uw bruiloft? Iemand verrassen met een ritje in een oldtimer of ceremoniewagen? of zoek je een oldtimer of ceremoniewagen voor een activiteit, dan is onze schitterende oldtimer-ceremoniewagen cadillac-eldorado-cabriolet uit 1969, met airco, zitplaatsen voor vijf personen, stuurbekrachtiging en een karakteristiek lichtbeige interieur precies wat je zoekt.

 
 
 
 
 
Lincold Gold
Chrysler 300 c
Lincold White Wave
Pink Lincold Towcar
Caddilac Fleetwood
Caddilac Eldorado Cabriolet
 
 
 

Copyright 2020 - 2021 HG EVENTS  © Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren