DJ GLENN

DJ GLENN heeft meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van huwelijksfeesten , bedrijfsfeesten en privé gelegenheden waar professionele muziek entertainment gewenst is .

Voor het slagen van uw feest of evenement is de muzikale omlijsting een belangrijke factor. Een evenement valt of staat met een spetterend en grandioos feest als afsluiter.

U bent op zoek naar een muzikale partner voor uw feest. Reeds meerdere jaren is DJ GLENN de ideale partner voor tal van feesten en evenementen.De juiste dj boeken is zeer belangrijk, want een dj kan uw feest of evenement maken of kraken. Ik zorg voor muziek in alle genres. U kunt mij huren om uw feest of evenement te verzorgen met of zonder installatie. Een persoonlijke en eerlijke aanpak worden steeds gegarandeerd.

Momenteel beschouw ik het volledig grondgebied

met Discobar van West Vlaanderen en Oost vlaanderen als mijn werkterrein. Huwelijksfeesten, galabals, fuiven, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, familiefeesten, seniorennamiddagen, kinderfeesten…. Steeds wordt gewerkt op maat van uw evenement