Als zaakvoerder van HG EVENTS geeft DJ GLENN uit Oostende met meer dan 30 jaar ervaring contacten uitgebouwd met tal van ervaren djs . HG EVENTS kan u een antwoord bieden in het verzorgen van huwelijksfeesten , bedrijfsfeesten en privé gelegenheden waar professionele muziek entertainment gewenst is .


Voor het slagen van uw feest of evenement is de muzikale omlijsting een belangrijke factor. Een evenement valt of staat met een spetterend en grandioos feest als afsluiter.
U bent op zoek naar een muzikale partner voor uw feest. Reeds meerdere jaren is DJ GLENN de ideale dj voor tal van feesten en evenementen.

De juiste dj boeken is zeer belangrijk, want een dj kan uw feest of evenement maken of kraken. Ik zorg voor muziek in alle genres. U kunt mij huren om uw feest of evenement te verzorgen met of zonder installatie. Een persoonlijke en eerlijke aanpak worden steeds gegarandeerd.
Momenteel beschouw ik het volledig grondgebied
met Discobar van West Vlaanderen en Oost vlaanderen als mijn werkterrein. Huwelijksfeesten, galabals, fuiven, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, familiefeesten, seniorennamiddagen, kinderfeesten…. Steeds wordt gewerkt op maat van uw evenement .

Een grondige beroepskennis, een gigantische muziekcollectie en professioneel materiaal...

Dat zijn de fundamenten van DJ GLENN

 

Een professionele deejay brengt meer dan alleen maar muziek.

Hij is de sfeermaker, de onopvallende entertainer.

Hij leidt uw gasten, maar houdt hen ook nauwlettend in de gaten !

En bovenal maakt hij er uw feest van !

Gespecialiseerd in allerhande dansstijlen.

Gepassioneerd door muziek en mensen..

Dat is waar DJ GLENN garant voor wil staan.

Beleef het mee op een onvergetelijke dansavond.

 

Professioneel , doordacht , gedreven , met passie voor muziek !