DJ STEVE - M


Plezier, dat is het kernwoord van een feest. Daar zorgt DJ Steve-M voor, door de juiste muziek op elk feest zodat mensen dansen, lachen en plezier hebben.


Of het nu een setje als opwarming is of een volledige avond, knallen zal de dansvloer doen.

Een klassieker in een fris jasje met een leuke beat, de nieuwste hits, disco of specifieke genres als House / EDM … You love it, we spin it.


De kiem van Steve-M zijn DJ en muziek microbe werd gelegd op 16-jarige leeftijd waar hij de kans kreeg om voor een privé publiek in een jeugdhuis wat “plaatjes op te leggen”. Wat hem direct fascineerde was zorgen voor het verrassingseffect, leuke combinaties maar natuurlijk ook de typische 90s muziek als retro. Wat volgde waren vele dergelijke avonden waar de kneepjes geleerd werden.

Na zijn studies begon hij te werken als Business Analysist en IT-consultant. Maar in het weekend kon de muziek microbe niet uitblijven en werd hij geboekt voor talloze privéfeestjes en huwelijken.


Door de corona viel helaas alles, zoals bij iedereen, echter stil. Maar het enthousiasme blijft er, no matter what, dus maandelijkse energievolle party-setjes waren het antwoord die te beluisteren zijn via soundcloud.


Want Muziek is plezier, en daar kan je als DJ toe bijdragen.