DJ MENTWIT


Zijn echte naam is Menno Schellevis en hij woont in Uitgeest.

Feest DJ Mentwitt is een professionele DJ die ondanks zijn jeugdige leeftijd al veel ervaring heeft. Hij draaide o.a. in de A9 studio’s (voorheen Bob’s Saloon) op talloze feesten en hij deed voorprogramma’s van o.a. Marco Borsato, André Hazes, Nielson, en Glennis Grace

Bent u op zoek naar een professionele DJ eventueel met drive-in show dan bent u bij Feest DJ Mentwitt aan het juiste adres. Voor een bruiloft, huwelijksjubileum, personeelsfeest of verjaardag, eigenlijk voor elke willekeurige feestavond in de kroeg of in de zaal, DJ Mentwitt weet de juiste toon te zetten.

Hij verzorgt al jaren de muziek op de meest uiteenlopende feesten door heel Nederland, en weet ook als geen ander hoe hij de dansvloer vol moeten krijgen… en houden! Hij creëert een gezellige sfeer en bouwt de sfeer geleidelijk aan op. Vanaf het moment dat er gedanst mag worden, zorgt hij dat de dansvloer niet meer leeg is voor je feest voorbij is!
Hij zorgt voor een mooie en professionele set licht en geluid, zodat niemand zich daar zorgen over hoeft te maken! U hoeft alleen maar een feestje te vieren!

Themafeesten zijn nog steeds erg populair. Ben je bijvoorbeeld helemaal “in to” de jaren 70/80/90 en wil je weer het echte discogevoel van toen herbeleven in de stijl van Saturday Night Fever? Of wil je liever een gezellige après-ski show, een ouderwetse Amsterdamse avond?

Het maakt Feest DJ Mentwitt niet uit. Door zijn brede muziekkennis is hij een DJ die in elke stijl kan draaien, zolang de dansvloer maar gevuld is met gezellige mensen. Of je nu alleen je familie en goede vrienden bij je in de tuin hebt uitgenodigd of je geeft een enorm knalfeest met 800 gasten, DJ Mentwitt heeft altijd een sfeervolle aangepaste drive-in-show/geluidsinstallatie die perfect past bij uw feest.
Met Feest DJ Mentwitt  zal het een avond worden om nooit te vergeten.

Naast DJ en entertainer is Menno ook nog eens een geweldige zanger. Op zijn tweede single met de titel “Laveloos” laat hij horen over een goede zangstem te beschikken.