DJ GURRE


Dj Gurre aka Niels Gurdebeke is al jaar en dag bezig met muziek.

Als kinds af aan had Niels de muziek microbe al te pakken.

Door mee te gaan met verschillende dj’s uit de streek leerde hij het vak kennen,

Hoe alles werkt en natuurlijk wat de mensen verwachten van een allround Dj.

Hij heeft leren werken met vinyl’s en cd’s om zo mee te evolueren naar een pc wat het werk bij het opbouw van de discobar heel wat lichter maakt.

Wat niet wil zeggen dat Niels niet meer met vinyl en/of cd wil draaien maar bij gepaste feestjes toch de vinyl’s en cd’s van onder het stof haalt.

Vanaf 2005 werd hij geboekt voor tal van feesten onder de naam Dj Murphy.

Hij specialiseerde zich in Verjaardags, huwelijks, jubileums, personeels, … feesten

In 2016 heeft is Dj Murphy zijn dj naam verander naar Dj Gurre.

Niels wouw zijn voornaam niet gebruiken als dj naam maar toch vond hij met dank aan zijn vrienden die hem Gurre noemden een gepaste naam die toch persoonlijk voelde genaamd Dj Gurre.

Gurre is een afleiding van Niels zijn achternaam Gurdebeke.

Door de jaren heen is Dj Gurre een ervaren dj geworden met een eindeloze muziek repertoire met bekende en minder bekende hits van vroeger tot nu en is op de hoogte van alle genres.

Wat voor feest het is Dj Gurre bouwt deze uit tot een heus dans feest om nooit meer te vergeten.

Hij zorgt ook voor de afwisselende muziek zodat oud en jong zich kunnen uitleven op de dansvloer met de meest gekende dansje’s, swings, Disco’s, Schlagers, pop, slows, dance enz. uit de jaren 50 tot nu. Dus voor ieder wat wil’s.

Dj Gurre werkt telkens met professioneel materialen en heeft ervaring met merken zoals Pioneer, , Technics, Serato dj pro, Bose, Turbo Sound, Electro Voice, QSC, Shure, Sennheiser, Shamsys, Chauvet, Showtec,… om telkens de nodige kwaliteit te leveren.

Dj Gurre heeft ook kennis van alle soorten sfeer en feest belichting en is ook heel actief bezig tijdens het feest met de sfeer en feest belichting .

Door dat dj Gurre tijdens de dj set ook actief bezig is met de belichting word de belichting telkens aangepast aan de muziek wat bij feest muziek een kleurrijk bewegend licht show word kan tot bij een slow een romantische licht show worden.

Zo kan dj Gurre heel de zaal in de sfeer van het moment betrekken en van uw feest een onvergetelijke dans feest maken.