ARTIESTEN OF ENTERTAINMENT BOEKEN, DOE JE BIJ HG EVENTS     Alles om een geslaagde dag te maken van jouw evenement  HG EVENTS is een artiestenbureau en evenementenbureau met jarenlange ervaring. Organiseer je een evenement, concert, festival, privé- of bedrijfsfeest, dan zijn wij de juiste artistieke partner.  Als je op zoek bent naar een artiest of band, bieden wij je een keuze uit een uitgebreid aanbod van Belgische en internationale namen. Maar ook voor alle animatie, mobiele bands, workshops, presentatoren, straat- en kinderanimatie kan je bij ons terecht. We werken steeds een voorstel uit op maat voor ieders budget.  Voor specifieke vragen, waarop je niet direct een antwoord vindt in ons aanbod, denken en zoeken we graag met je mee. Maatwerk is één van onze specialiteiten.  Ook op al je logistieke en technische vragen, bieden wij een antwoord. Voor o.a. licht & geluid, fotografie ,  limousineservice , decoratie en audiovisuele materialen, werken we samen met kwalitatieve partners.  Kortom, we hebben alles om er een geslaagde dag van te maken.

Riezz  


Na bijna 40 jaar in het vak Internationaal (BE,DE,NL,LU,ES,FR enz) onder een alter ego (typetje) de bühnes bestormd  te hebben werd het voor de 100% Amsterdammer (met intussen een Zeeuws Vlaams hart ) tijd om het masker te laten vallen, en de typetjes achter zich te laten.

Uiteindelijk blijft het dezelfde stem en persoon als het alter ego, alleen zonder uitbundige kostuums en Riezz kan ook een feestje bouwen en mensen meeslepen met zijn hoge meezing gehalte, dàt bewees hij in half Europa al en de tijd zal absoluut bewijzen dat Riezz voor verschillende projecten in te zetten is en dan spreken we  bv over de senioren namiddagen , theater voorstellingen met kleinkunst programma's, diner Chantants, bruiloften, dansnamiddagen etc etc , maar de focus ligt nu iets meer op Nederland en België .

Dat Riezz zeker hitpotentie heeft is al 3x bewezen met 3 nummer 1 singles met het duo Conny en Riezz in NL en BE en solo met zijn prachtige  "De Mondscheinsonate " ,dat van 0 naar 1 vloog bij TV Oranje en in Vlaanderen hoog binnen is gekomen in de hitlijsten en verschillende eerste plaatsen in nam  (o.a 17 weken de nummer 1 bij Withyou TV) , de single "Een zee van liefde" knalde ook meteen naar 1, evenals de single "Jij moet een engel zijn" .

De full cd die deze singles allemaal heeft voortgebracht wordt op de optredens flink verkocht en de reacties zijn lovend.

Riezz is eigenlijk een alleskunner wat sfeer betreft en van alle markten thuis hij gaat van Ballad naar Polonaise.

Copyright 2020 - 2021 HG EVENTS  © Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren